Groot aanbod aan headsets

Groot aanbod aan headsets

26 januari 2021 0 Door Redactie

Een headset kopen is tegenwoordig door het grote aanbod niet heel eenvoudig, het belangrijkste bij de aanschaf zijn de functies waarvoor je hem nodig hebt. Er zijn tegenwoordig handige functies op een headset te vinden, geluidsonderdrukking en bluetooth zijn hier enkele van. Last hebben van vervelende snoertjes is dus niet nodig, het koppelen aan diverse apparaten is ook eenvoudig te doen. Ook een gaming headset bevat andere eigenschappen dan een exemplaar om muziek te luisteren.

Azerty

Wat is het eigenlijk?

Eigenlijk is een headset niets anders dan een koptelefoon met een microfoon, het is dus mogelijk tegelijkertijd te bellen en te werken op de computer. Het geluid komt via de oorschelpen of oordopjes bij je binnen, de microfoon bevindt zich vaak in een arm die wel of niet inklapbaar is. Tijdens het spelen van een game kun je zo met je teamgenoten de tactiek overleggen. Een groot verschil tussen de verschillende soorten zijn ook de bekabelde of headsets zonder kabel. Ben je niet gecharmeerd van snoeten die in de knoop raken, dan is een exemplaar zonder kabel handiger.

Headset om te gamen

In de webshop van Azerty.nl vind je ook voldoende soorten waarmee je kunt gamen, je koppelt de headset aan je computer of laptop en je kunt praten met de andere spelers. Handig als je teamgenoten wilt waarschuwen als je ziet dat het verkeerd gaat, vaak bezit een gaming model ook over surround geluid. Omgevingsgeluid krijgt bijna geen kans omdat de oorschelpen volledig over je oor vallen. Bijna iedere soort sluit je ook eenvoudig aan op je gameconsole.